Een pr-medewerkster krijgt de uitdagende opdracht om een losbandige rockster in de gaten te houden
Extra onderwerp
CHI, ROM, Vrouwen en liefde
Titel
Lizzy gaat los
Auteur
Pippa Wright
Vertaler
Ellis Post Uiterweer
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Lizzy Harrison loses control
Editie
1
Uitgever
Vianen: The House of Books, 2011
333 p.
ISBN
9789044329810 (paperback)

Besprekingen

Lizzy is niet de typische romantische chicklitheldin, daarvoor is ze te nuchter en heeft ze het te druk Ze heeft geen vriend en zelfs geen kat. Ze wil het liefst haar leven onder controle hebben. Haar vriendin Lulu is helemaal anders. Zij raadt Lizzy aan om alle remmen los te gooien en op te houden met treuren om Joe, de man die haar enkele jaren eerder liet zitten. Lulu vindt dat je na ruim twee jaar zonder seks praktisch terug maagd bent geworden. Zijzelf verandert van haarkleur met een alarmerende regelmaat en heeft afspraakjes met de halve mannelijke bevolking van Londen.
Lizzy heeft het te druk met haar PR-baan in een managementbedrijf voor beroemdheden. Een megaster in het bijzonder maakt het iedereen lastig: Randy, een stand-up comedian, die voor de derde keer op rij in een ontwenningskliniek moet opgenomen worden. Omdat hij binnenkort een belangrijke tournee in Amerika maakt, wordt er naar een methode gezocht om hem van de drugs en van de minderjarige meisjes te houden. W…Lees verder
Lizzy (ik-personage) werkt bij een pr-bureau; ze is al een tijdje vrijgezel. Ze wordt door haar vrienden aangemoedigd om wat losser te gaan leven en zo wellicht de man van haar dromen te ontmoeten. Dankzij haar werk krijgt Lizzy daar gelijk de kans voor: ze wordt gevraagd om een oogje te houden op Randy Jones, een bekende, net afgekickte rockster die nodig zijn imago moet oppoetsen. Daarvoor moet ze doen alsof ze Randy's vriendin is. Al snel merkt Lizzy dat de wilde rocker charmanter is dan ze aanvankelijk had gedacht. Ze worden echter goed in de gaten gehouden door de paparazzi. Vlotte en luchtige liefdesroman, met eigentijdse personages en veel humor. Het kijkje in een rock 'n roll-bestaan zorgt voor een aantal grappige scènes en de dialogen tussen Lizzy en haar vrienden zijn scherp. Debuut van de Britse schrijfster, die woont in Londen en werkzaam is in de uitgeverswereld. Normale druk en ruime interlinie.