E-boek
Nederlands

Na de brand

Jane Casey (auteur), Els Van Son (vertaler)
‘Na de brand’ is een spannende thriller van Jane Casey. Voor fans van Simone van der Vlugt en Nicci French. Na een grote brand in een flatgebouw in Londen worden Maeve Kerrigan en haar collega’s opgeroepen. De zaak ligt gevoelig – niet vanwege het feit dat de brand was aangestoken of omdat meerdere bewoners om het leven zijn gekomen, maar vanwege het lichaam dat gevonden is op het parkeerterrein d
Titel
Na de brand
Auteur
Jane Casey
Vertaler
Els Van Son
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
After the fire
Uitgever
Amsterdam: Ambo|Anthos, 2016
328 p. (ePub2, 1812042 bytes)
ISBN
9789026335099
CloudLibrary
3kusqr9

Andere formaten:

Over Jane Casey

Jane Casey (Dublin, 1977) is een Ierse auteur van thrillers.

Biografie

Jane Casey werd geboren in Dublin en studeerde letterkunde aan Trinity College en later aan de universiteit van Oxford. Ze werkt momenteel als redacteur bij een uitgeverij in Engeland en woont met haar echtgenoot, een strafrechtadvocaat, in Londen.

Bibliografie

  • Spoorloos (2011)

Maeve Kerrigan-serie

  1. The Burning (2010) vertaling: Brandbaar (2012)
  2. The Reckoning (2011) vertaling: Vergelding (2012)
  3. The Last Girl (2012) vertaling: De laatste dochter (2013)
  4. The Stranger You Know (2013) vertaling: De vreemde bekende (2014)
  5. The Kill (2014) vertaling: De jacht
  6. After the Fire (2015) vertaling: Na de brand
  7. Let …Lees verder op Wikipedia