Jane Casey – De jacht De politie hoort misdaden op te lossen en niet het slachtoffer ervan te worden, maar in 'De jacht' van Jane Casey wordt Londen geterroriseerd door een moordenaar die het alleen op politieagenten gemunt lijkt te hebben. Maeve Kerrigan en haar leidinggevende Josh Derwent worden op de zaak gezet. Het is een race tegen de klok, want welke collega is het volgende slachtoffer? Een
Titel
De jacht
Auteur
Jane Casey
Vertaler
Maartje Van de Loo
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The kill
Uitgever
Amsterdam: Ambo|Anthos, 2015
343 p. (ePub2, 1319834 bytes)
ISBN
9789026329920
CloudLibrary
3kupfz9

Andere formaten:

Over Jane Casey

Jane Casey (Dublin, 1977) is een Ierse auteur van thrillers.

Biografie

Jane Casey werd geboren in Dublin en studeerde letterkunde aan Trinity College en later aan de universiteit van Oxford. Ze werkt momenteel als redacteur bij een uitgeverij in Engeland en woont met haar echtgenoot, een strafrechtadvocaat, in Londen.

Bibliografie

  • Spoorloos (2011)

Maeve Kerrigan-serie

  1. The Burning (2010) vertaling: Brandbaar (2012)
  2. The Reckoning (2011) vertaling: Vergelding (2012)
  3. The Last Girl (2012) vertaling: De laatste dochter (2013)
  4. The Stranger You Know (2013) vertaling: De vreemde bekende (2014)
  5. The Kill (2014) vertaling: De jacht
  6. After the Fire (2015) vertaling: Na de brand
  7. Let …Lees verder op Wikipedia