Workshop : Omgaan met stress

Stress kennen we allemaal. Iedereen heeft er wel eens last van. Maar wat is het precies en wat is het verschil met burn-out? Hoe en wanneer krijg je stress? Hoe erken je tijdig de belangrijkste signalen en wat zijn de gevolgen van stress? In deze workshop geeft Chris Vluymans, erkend stress- en burn-out coach en trainer, uitleg. Ze geeft bovendien praktische tips en concrete tools om stress te voorkomen en te verminderen.

Waar :  bibliotheek , Leyland 1 2860 Sint-Katelijne-Waver

Wanneer : DINSDAG 6 februari 2018 VAN 20:00 TOT 22:00

Prijs : € 5

Info & inschrijvingen : 015/31.51.46, bibliotheek@skw.be