Workshop : fotograferen met smartphone

Als je een smartphone hebt, heb je altijd een camera bij je. Of deze een fototoestel kan vervangen, is een andere vraag. Met een heel klein beetje basiskennis fotografie gericht op de eigenschappen van een smartphone en een aantal praktische tips, zorgen ervoor dat onze foto’s er beter zullen uitzien.
Dan kunnen we met een fotobewerkingsapp het resultaat nog verbeteren of er andere leuke dingen mee doen. Tot slot leren we de foto versturen, delen, in “de cloud” opslaan of printen.

Waar : bibliotheek, Leyland 1 2860 Sint-Katelijne-Waver

Wanneer : WOENSDAG 7 februari 2018 VAN 20:00 TOT 22:00

Prijs : € 5

Info & inschrijvingen : 015/31.51.46, bibliotheek@skw.be