Lezing : faalangst bij kinderen en jongeren

Deze lezing is ontworpen voor ouders, familieleden, leerkrachten, directeurs, artsen, begeleiders, andere hulpverleners, vrienden en alle mensen die in contact komen met een faalangstig(e) kind/jongere. Kortom, voor iedereen die anderen met faalangst beter wil begrijpen en ondersteunen.

In deze infosessie vertelt een klinisch psycholoog wat faalangst is, welke vormen er bestaan en hoe je die kan herkennen. We staan stil bij risicofactoren. Er worden tips gegeven over wat u kan doen om kinderen/jongeren minder te laten lijden onder hun angst, of deze te voorkomen. We voorzien ook voldoende tijd voor vragen.

Praktisch:
Spreker: Klinisch psychologe Annemarie Van Engeland (Psychologisch centrum Faresa)
Wanneer: Dinsdag 30 mei 2017 van 20 tot 22 uur
Waar: bibliotheek, Leyland 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Inschrijven : Marc Van Engeland: bibliotheek@skw.be of 015/31.51.46
i.s.m. Partena Ziekenfonds

Help je mee bij Coderdojo Sint-Katelijne-Waver?

CoderDojo Belgium organiseert gratis programmeer workshops (doe-het-zelf-lessen) voor meisjes en jongens van 7 tot 18 jaar. Een Dojo wordt volledig door vrijwilligers voorbereid en gegeven. Coaches begeleiden de jongeren. Ze leggen uit, doen voor, leren aan en stimuleren fantasie en creativiteit. Lees verder