Boekvoorstelling Sterre Carron

Sterre Carron, inwoner van Sint-Katelijne-Waver, schrijft zinderende thrillers die zich afspelen in Mechelen, met als hoofdpersonage Rani Diaz, een temperamentvolle hoofdinspecteur moordzaken.

Na acht succesvolle titels verschijnt in oktober haar negende boek.

Sterre komt  bij een hapje en een drankje in de bibliotheek vertellen over haar schrijverschap en haar nieuwste boek. Er zal ruim de tijd zijn om vragen te stellen en om een gesigneerd boek te kopen.

Wanneer:         dinsdag 12 september  2017 van 20 tot 22 uur

Waar:               bibliotheek (Leyland)

Kostrijs:           gratis

Meer info:        015 31 51 46, bibliotheek@skw.be