Boekenboxen voor verenigingen

Nu het schooljaar afgelopen is, is het tijd om aan de vakantie te denken. Als leider bij de jeugdbeweging of sportclub zitten je activiteiten voor het nieuwe kamp waarschijnlijk al bijna in elkaar. Maar ben je zeker dat je niets vergeten bent? Want wat doe je met de dode momenten? Hoe hou je de kinderen even kalm tijdens de lange busrit? Wat als het pijpenstelen regent?

Dan neem je toch gewoon een boekenbox mee! Je kan zelf de inhoud van je boekenbox samenstellen. Je kunt een keuze maken uit verschillende strips, voorleesboeken, leesboeken voor alle leeftijden, knutselboeken,…

Bel minstens een week voor je activiteit naar de bib en enkele dagen later kan jij jullie box komen samenstellen  in bibliotheek Leyland.

Wanneer : juli en augustus

Prijs : gratis

Plaats : Bib Leyland

Doelgroep : kinderen van alle leeftijden