Blikopenerlezing : nooit meer thuis

Jaarlijks vluchten duizenden migranten van West-Afrika naar Europa. Waarom doen ze dit? Ze zetten alles op het spel voor een tocht die niet zonder gevaren is. In haar debuutroman ‘Nooit Meer Thuis’ zoekt Annelies D’Hulster het antwoord. Ze reisde zelf naar Afrika en luisterde naar de pakkende getuigenissen van de vluchtelingen die de dood in de ogen hebben gekeken.

Wanneer:           donderdag 28 september om 20 uur

Waar:                   bibliotheek (Leyland)

Kostprijs:            5 euro

Meer info:          015 31 51 46, bibliotheek@skw.be of www.vormingplusregiomechelen.be